Navingo

Maritime & Offshore Media Group

Navingo
Jan van Galenstraat 56
Jan van Galenstraat 56
3115 JG Schiedam
Netherlands
T 0102092600
www.navingo.com
info@navingo.com
Title

Navingo is een internationaal, to-the-point mediabedrijf dat zich richt op de maritieme en offshore energie sector. Met internationale evenementen, websites, kranten en vakbladen staan wij hoog aangeschreven. de ruim 50 medewerkers zijn stuk voor stuk professionals in hun vakgebied en maken met veel plezier topproducten voor de dynamische maritieme en offshore energie sector.

Toonaangevend
Navingo is de nummer één als het gaat om het organiseren van (internationale) beurzen en conferenties. Toonaangevend zijn de beurzen Offshore Energy en het Maritime & Offshore Career Event. daarnaast scoren onze nieuws- en vacaturewebsites zoals MaritiemNieuws.nl, MaritiemeVacaturebank.nl en OffshoreEnergyToday.com ongekend veel hits. Ook geven wij een groot aantal veel gelezen kranten, vakbladen en catalogi uit, waaronder Maritime by Holland Magazine, Maritieme & Offshore Carrièregids, Maritieme & Offshore Carrièrekrant en Offshore WINd Magazine.

Op maat
Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt zijn wij in staat om media-adviezen op maat te geven. Onze hr- en b2b-media zetten wij efficiënt, cross-mediaal en doelgericht in. Alles in de juiste proportie en met een goede tone-of-voice zodat de boodschap helder binnenkomt, daar waar de klant het wenst.

Werken bij Navingo
Navingo is gevestigd in het unieke Las Palmas gebouw op de karakteristieke Wilhelminakade in Rotterdam. Klantvriendelijkheid staat bij Navingo voorop en er heerst geen 9-tot-5 mentaliteit. Als je bij Navingo aan boord komt, kom je terecht in een ervaren en gemotiveerd team van accountmanagers, contentbeheerders, redacteuren, projectmanagers en administratieve medewerkers. de Navingo-collega’s vormen een hecht, enthousiast team met uiteenlopende kwaliteiten.

Mogelijkheden voor studenten
Binnen Navingo zijn er diverse mogelijkheden voor (afstudeer)stagiaires, denk hierbij aan een meeloopstage op de redactie, events & marketing of binnen onze salesteams. Ook afstudeeropdrachten zijn mogelijk, het onderwerp wordt in overleg bepaald. Afhankelijk van opleidingsrichting, mogelijkheden en de richtlijnen vanuit jouw opleiding zullen we de stage verder invullen. Uitgangspunt hierbij is een stage waar jij veel van leert en waarbij jouw inzet van toegevoegde waarde is! 

Geïnteresseerd?
Navingo groeit snel en zoekt daarom nieuw talent! Kijk op www.navingo.com of op www.maritiemevacaturebank.nl voor onze actuele vacatures.

Aantal werknemers: 50
Sectoren: Arbeidsbemiddeling, Binnenvaart, Dienstverlening, Dredging & Waterbouw, Energie, Olie & Gas, Havens, Jachtbouw & Watersport, Offshore, Opleiding, Training & Onderwijs, Scheepsbouw & -Reparatie, Toeleveranciers, Visserij, Zeescheepvaart
Carrièrefase: Van starter tot professional
Gewenst - en denkniveau: Hbo+
Gewenste studierichting: Techniek
Gewenste opleiding: Divers en afhankelijk van functie

 
Maps
Photos
Title
Tags